图片
会员登录
登录账号:
登录密码:
验 证 码:
您好,您已登录
您有条新到站内短信
会员中心 退出登录
图片
点评分类
点评搜索
点评详情
发布于:2018-1-3 03:01:16  访问:9 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
παιδιά παιδιά επίδομα ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ Ξεπερνούν τις 80.000 τα παιδιά στη Ρουμανία με έναν γονέα που εργάζεται στο εξωτερικό
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ Η υπουργός Εργασίας της Ρουμανίας, Μαριάνα Καμπεάνου, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Romania TV», πως περισσότερα......
Ξεπερνούν τις 80.000 τα παιδιά στη Ρουμανία με έναν γονέα που εργάζεται στο εξωτερικό ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ «Είναι πολύ μεγάλος αριθμός και από το 2012 η πτυχή αυτή μας ανησυχεί»
Η υπουργός Εργασίας της Ρουμανίας, Μαριάνα Καμπεάνου, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Romania TV», πως περισσότερα από 80.000 παιδιά στη Ρουμανία έχουν έναν γονέα που εργάζεται στο εξωτερικό.
«Είναι πολύ μεγάλος αριθμός και από το 2012 η πτυχή αυτή μας ανησυχεί. Για το λόγο αυτό εργαστήκαμε για την αλλαγή της νομοθεσίας για την προστασία των παιδιών, στον οποίο έχουμε εισάγει πρόνοιες και κυρώσεις» ανέφερε η υπουργός Εργασίας της Ρουμανίας.
Η κ. Καμπεάνου σημείωσε ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ότι προς το παρόν ένας γονέας δεν μπορεί να πάει να δουλέψει στο εξωτερικό χωρίς να ανακοινώνει ποιος θα αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού και οι κοινωνικοί λειτουργοί πρέπει να το επαληθεύουν.
Η υπουργός Εργασίας ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ παραδέχθηκε ότι υπάρχουν ακόμη εγκαταλελειμμένα παιδιά, αλλά υπάγονται σε άλλη μορφή φροντίδας και επίβλεψης.
«Έχουμε εισάγει την υποχρεωτική παροχή συμβουλών στα σχολεία και οι τοπικές αρχές πρέπει να αυξήσουν τη συνεισφορά τους σε αυτό τον τομέα» πρόσθεσε.
Το υπουργείο Εργασίας της Ρουμανίας, όπως είπε, επεξεργάζεται στρατηγική για τα παιδιά, με στόχο την εξασφάλιση ελάχιστου επιπέδου διαβίωσης τους και είναι μια μορφή που θα αντικαταστήσει το επίδομα τέκνου, το οποί είναι πολύ μικρό (κάτω από 10 ευρώ) και είναι πολύ δύσκολο να αυξηθεί.
Η κ. Καμπεάνου υποστηρίζει τη χορήγηση διαφοροποιημένων επιδομάτων τέκνου, ανάλογα με τα εισοδήματα των γονέων, παρ` ότι το Συνταγματικό δικαστήριο απέρριψε μια τέτοια προσέγγιση, θεωρώντας ότι το επίδομα είναι καθολικό δικαίωμα.
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β` Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης
Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο
Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.
Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ να κερδίσει χρόνο.
 
 
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/632314/xepernoun-tis-80000-ta-paidia-sti-roumania-me-enan-gonea-pou-ergazetai-sto-exoteriko/
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
图片
脚注信息
版权所有 Copyright(C)2015-2016 杭州市某某茶叶贸易有限公司