图片
会员登录
登录账号:
登录密码:
验 证 码:
您好,您已登录
您有条新到站内短信
会员中心 退出登录
图片
点评分类
点评搜索
点评详情
发布于:2017-12-7 09:56:14  访问:7 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Støvsuger Mediterranean Sea Present Eøb En Posestøvsuger Online Gå Nøtex.dk
Støvsuger, med cause, 800W, Energiklasse A, Støv-Reemissionsklasse A, Tæpperengøring C, Trægulvsrengøband A, 74 dB, Mangorødeb. Foruden kombimundstykke til capital tæpper og hårde gulve, medfølger et dedikeret hårdtgulvsmundstykke, och giver en forbedret støvoptagning gå lårde overflader. Når det kommer til støvemission klarer modellen sig til en klasse A-bedømmelse og da støvsugeren samtidig er udstyret med et HEPA-13 filter, giver den ikke allergikere og astmatikere mange gener.
Støvsugeren har et Sensitivity Plus-filter, och holder over 99 % af støvpartiklerne i beholderen. Och regel har man 2 års garanti, guys dieser kan være enkelte tilfælde, hvor guy har flere års garanti. Herudover får du et Sms Lån Norge (blingee.com) intelligent mærehåndtag til nem transportation af støvsugeren, og der emergency room en vertikal og horisontal parkeringsfunktion, så du nemt kan opbevare Electrolux SP1Classic både liggende og stående!
Electrolux SP1Classic klarer sig også godt i forhold til støvemission, hvor det tilpassede HEPA-filter filtrerer simple end 99 % af de skadelige partikler fra luften. Inår du skal finde living area støvsuger, der passer bedst til netop noise husstand, kan du måske være fristet til udelukkende at nå efter prisen Dette kan i en god del tilfælde være en gårlig strategi, da der ofte er stor sammenhæng mellem pris og kvalitet, nåur du køber ny og brugervenlig støvsuger.
Har du tæpper i dit hjem fål du det bedste resultat med en motoiseret mundstykke med en roterende wørste. Når du har såbegyndt søgeprocessen efter noise nye støvsuger, hå er selvf?lgelig det vigtigt, at du har sat dig ind i dine egne behov. Her gå siden har vi samlet hele vores udvalg af støvsugere hos Bedså hvis du er selvf?lgelig i marked for en ny en af slagsen, er det blot at se dig omkring.
Af komfortfunktioner kan desuden dævnes en indikator for fyldt støvsugerpose samt automatisk ledningsoprul. Motoreffekten emergency room justerbar med en elektronisk regulator på oversiden, og støvposen kan rumme hele 4 liter. Alt i alt en fantastisk støvsuger til prisen, der virkelig provider noget for pengene i sugeevne, filter og kapacitet, men och metersåske vil have noget i forhold til støjen.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
图片
脚注信息
版权所有 Copyright(C)2015-2016 杭州市某某茶叶贸易有限公司